Spring naar inhoud

Help me de juiste foto kiezen

6 november 2011

Een goede foto van jezelf uitkiezen valt niet mee. Zeker niet als je van jezelf vindt dat je op de foto toch wel een erg dikke kop hebt. Dus laat ik het maar aan jullie over. Uiteindelijk is het vooral de bedoeling dat je als lezer niet al te erg schrikt als je het boek omdraait om de achterflap te lezen.

Foto nummer 1

Foto nummer 2

9 reacties leave one →
 1. 7 november 2011 00:29

  Valt reuze mee die dikke kop; komt sympathiek over 🙂

 2. 7 november 2011 10:41

  wel een dikke kop zeg ; -D, ik kies voor 2 omdat je neus daar wat beter op uitkomt. waarom eigenlijk niet meer keuze trouwens? verder zie je er juist heel betrouwbaar uit op deze foto. je zou een prima ‘private banker’ zijn… maak er een mooie dag van en succes met je boek!

 3. Mirjam permalink
  7 november 2011 11:44

  Dacht eerst foto 2: degelijk, betrouwbaar enz.
  Maar bij nader inzien toch voor foto 1 gekozen,is spannender,hoger DWDDgehalte. En dat verkoopt!!

 4. Maartje Mol permalink
  7 november 2011 11:54

  Ha die Glenn, kwam via LinkedIn op deze site terecht. Meteen maar effe gestemd. Ik kies foto 2, omdat het op foto 1 duidelijk zichtbaar is dat je met je ene arm de camera vast hebt en dit een zelfportret maakt, dat vind ik altijd op één of andere manier zo ijdel overkomen. Leuk dat je een boek hebt geschreven. Succes met je boek!

  • 7 november 2011 12:01

   @Maartje Dank voor je reactie. De foto’s zijn gemaakt door een prof. fotograaf, dus mijn arm ligt gewoon op de bank zonder camera 😉

 5. Twan permalink
  7 november 2011 23:24

  Met afstand nr. 2. Op 1 kijk je licht melancholisch. Leuk voor een kookboek of zo, maar dat was volgens mij niet de bedoeling. De felle belichting doet trouwens ook goede dingen met je rimpels (tenzij je die wilt benadrukken natuurlijk, schijnt bij Jan Mulder ook te werken ….). Je zus laat trouwens weten dat je de volgende keer je kin naar voren moet steken.Tja, van je familie moet je het hebben…

 6. Els Roffelsen permalink
  8 november 2011 21:13

  Als je dan toch zelf over een dikke kop begint, zou ik zeker voor foto 1 gaan! ;P
  Foto 1 is strakker, scherper, duidelijker en je komt een stuk betrouwbaarder over… Hoe vaak mag ik stemmen om foto1 nog te laten winnen?! 😉

 7. Roel permalink
  16 januari 2012 14:58

  Ha Glenn, heb even gestemd op de foto. Nr 2 dus. Zou ook op een kookboek kunnen trouwens. (idee?).
  Overigens als je nog meer keuze wilt, heb ik nog wel wat foto’s met minder dikke kop misschien 🙂 , zoals vakantie in la vallade maar minder representatief cq verkoop technisch verantwoord. Dus ik zal ze achter wege laten.
  Succes en ben heel benieuwd naar het interview met je vader!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: