Spring naar inhoud

Laatste loodjes

2 januari 2012

Op 2 januari zit ik weer in de kroeg. Mijn ondertussen bekende routine in Den Haag. ’s Ochtends starten in de Boterwaag, kopje verse muntthee en maar typen. Na de lunch met een clubsandwich een wandeling langs het Voorhout en terug via het Binnenhof naar Dudok. Daar vindt mijn tweede dagdeel schrijven plaats. Wifi, stroom en wederom muntthee. De teksten ken ik ondertussen bijna uit mijn hoofd, maar ditmaal niet zoveel creatie. Meer slijpen en schuren, polijsten en poetsen. Vijf mensen in mijn omgeving hebben het boek in concept gelezen en hun reacties gegeven. Dus in vijfvoud loop ik door de 90 A4tjes en de 44.000 woorden, met allerhande waardevolle opmerkingen, vragen, tips en complimenten. Het begin moet nog wat duidelijker en er mist een slot. Ondertussen zijn beiden opgepimpt en sta ik op het punt om het gesprek met mijn vader te gaan schrijven. 31 januari moet het helemaal gereed zijn, corrigeren, opmaken, drukken en dan 20 april in de winkel.

Foto van mijn werkplek in cafe De Boterwaag

2 reacties leave one →
  1. 2 januari 2012 17:59

    Zie ik rechts mijn handschrift? 😉

  2. 2 januari 2012 18:04

    Dag Glenn,

    Mooi, leuk en spannend een boek. Misschien kunnen we een Barterdeal maken. Jouw boek tegen ons boek AUTHENTIEKE Leiders, ECHTE Leiders?

    Ik wens je veel succes met de verkoop en een inspirerend Leiderschapjaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: