Spring naar inhoud

Almost there! Eerste drukproef binnen

1 maart 2012

Vandaag kwam de eerste drukproef van ‘Boven het maaiveld’ binnen. Een PDF met mijn teksten in de vorm waarin ze in het boek gaan komen. Maanden heb ik tegen mijn gewone lettertje op de tekstverwerker aangekeken. Nu ziet het er gelikt uit. Met ‘Boven het maaiveld’ bladnummering, tussenbladen, hier en daar een icoontje en de tekst in mooi lettertype gezet. Het betekent ook, weer door het hele boek heen. Leest het lekker en logisch? Is er op de juiste plekken ruimte voor een notitie? Zijn de illustraties duidelijk? Het is nog niet af, maar de finale check en het finale los laten komt wel heel dicht bij.

Foto van drukproef van Boven het maaiveld

Ondertussen komen de inschrijvingen voor de masterclass ‘Leiderschap voor duurzame verandering’ binnen. Het event van MVO Nederland waar mijn boek wordt gelanceerd, met bijdragen van Alexander Pechtold, Marije Koets, Salem Samhoud, Bert van Boggelen en Hans Couzy. Wil je er bij zijn? Meld je dan aan! Ook met de promotie van het boek ben ik hard aan de slag. De carrière pagina van De Telegraaf gaat zeer waarschijnlijk aandacht aan het boek besteden. Mocht je me nog kunnen helpen aan een mooie ingang bij de media, dan hoor ik het natuurlijk graag! Almost there!

2 reacties leave one →
 1. 2 maart 2012 00:02

  Dag Glenn,

  Mooi proces,

  Ik stel voor dat we onze boeken ruilen.Barteldeals zijn weer actueel.

  Met vriendelijke groet,

  Koos

 2. Thomas Blekman permalink
  2 maart 2012 10:15

  Hi Glenn,

  Echt super benieuwd! We spreken elkaar snel!

  Thomas Blekman

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: