Spring naar inhoud

Boven het maaiveld over de hele wereld ;-)

5 juni 2012
ArUL5wICMAAVFxG
ArfCV0UCIAEJpkhimage001image001

Boven het maaiveld over de hele wereld 😉, a set on Flickr.

‘Ligt het boek nu in de winkel of niet?’ Kort na de lancering op 20 april heb ik die vraag via Twitter gesteld. Niet alleen kreeg ik leuke foto’s vanuit diverse boekhandels, maar ook foto’s van ‘Boven het maaiveld’ op plekken in de wereld waar het gelezen wordt. Elke foto zorgt weer voor trots en een grote glimlach. Dus lieve lezers: ‘Keep ‘m coming!’ dan zet ik ze weer op mijn site.

One Comment leave one →
  1. Frits Feenstra permalink
    11 november 2013 11:40

    Tijdens het lezen dacht ik, het gaat over mij. Juist deze spiegel heeft mij aan het denken gezet, ik ben daarmee weer een stap verder in mijn “reis”. Het boek leest prettig en heeft de juiste afwisseling,Glenn, dank je wel voor je input!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: