Spring naar inhoud

Warchild

Wat doe ik eigenlijk met de opbrengsten van het boek? De opbrengsten zullen bescheiden zijn, maar elke verdiende euro is voor mij een extraatje. De tijd die ik in het schrijven van het boek heb gestopt, heeft zijn waarde al meer dan opgeleverd. De mooie gesprekken, het ontwikkelen van een onontdekt talent, het avontuur van het schrijven van een boek. Naast dat ik hoop dat er een aantal lezers is die ook zal beslissen om bij te dragen aan verandering, biedt het mij de mogelijkheid om ook financieel een steentje bij te dragen. Dus ik besloot om de helft van mijn opbrengsten te schenken aan een goed doel. Per verkocht boek in de winkel is dat dus ongeveer 94 eurocent. Als je het boek direct bij me koopt, dan gaat er 3,49 per boek naar Warchild.

Logo WarchildBleef alleen de vraag over welk goed doel ik dan zou gaan steunen. Het moet natuurlijk wel passen bij mijn intentie: het gaat om wat mensen kunnen worden en niet om wat ze zijn geweest. Tijdens een forumdiscussie bij de Vrije Univer- siteit kwam ik Willemijn Verloop, de oprichtster van War Child, tegen. War Child zorgt dat kinderen in voormalig oorlogsgebieden weer kunnen spelen, dat kindsoldaten weer gewoon kinderen kunnen zijn. Door samen te spelen en te leren hebben de kinderen die War Child helpt weer een kans op een vreedzame toekomst. Kunnen ze weer worden wie ze willen zijn. War Child is mijn goede doel geworden. Het past. Toeval bestaat niet.

De opbrengst tot nu is: 1.543 euro

Leuk om hierbij te vermelden is dat de volgende bedrijven een stevige bijdrage hebben geleverd door boeken van mij af te nemen:

Ricoh – 150 exemplaren – 523 euro
Imtech ICT – 80 exemplaren – 279 euro

Wil je ook meerdere boeken aanschaffen? Email me dan even!

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: